Logo Dierenkliniek Sas van Gent - Zeeuws Vlaanderen - Zeeland
 
 
 
 

GEVONDEN OF VERMIST

Uw huisdier is vermist

Als uw huisdier vermist is, kunt u altijd naar ons bellen om alle gegevens van het dier door te geven en uw telefoonnummer achter te laten voor het geval uw dier bij ons wordt gemeld of gebracht.

Ook raden we aan om posters in de buurt op te hangen, met een foto en beschrijving van het dier en uiteraard uw telefoonnummer. Vraag in winkels of u de poster daar ook mag aanplakken, veel mensen kijken naar de advertenties en posters in bijvoorbeeld de supermarkt. Op onze praktijk is een prikbord waar iedereen relevante informatie kan ophangen.

Op www.amivedi.nl kunt u uw vermiste huisdier registreren en zoeken op de "gevonden" site.

Vooral loslopende honden worden nogal eens naar het asiel gebracht door omstanders of de dierenambulance. De dichtstbijzijnde asiels zijn Dierenasiel Terneuzen en Dierenasiel Meetjesland (Evergem),

U heeft een dier gevonden

Bel naar Amivedi Zeeuws Vlaanderen (088-0064603) om het dier als gevonden op te geven. Natuurlijk kunt u ook naar ons bellen om te vragen of wij een melding hebben gekregen van een verloren dier. Ook kunt u even met het dier bij ons langskomen om te checken of het dier gechipt is (wel graag even bellen van te voren!). Helaas kunnen we geen gevonden dieren opvangen, we hebben maar een beperkt aantal hokken die meestal volledig bezet zijn door patienten. Wij vragen u vriendelijk het gevonden dier tijdelijk in huis te nemen, of eventueel bij vrienden/ familie onder te brengen, tot de eigenaar gevonden is. Als er geen eigenaar gevonden wordt, dan kan het dier in het dichtstbijzijnde asiel worden opgevangen.