Ons VetPlan®

Over

Sinds een paar jaar bieden wij op onze praktijk het ‘VetPlan®’ aan om onze patiënten nog gezonder en gelukkiger te houden.

Wij vinden het in onze praktijk erg belangrijk om de dieren zo gezond mogelijk te houden. Voorkomen is immers beter dan genezen! Vroege diagnoses en preventieve behandelingen dragen bij aan een langer leven met een hogere levenskwaliteit.

Hiervoor bieden wij het VetPlan aan; met dit plan is uw dier verzekerd van de beste preventieve zorg om zo lang en gezond mogelijk te blijven leven.

Door een regelmatige gezondheidscontrole worden aandoeningen bij uw dier op tijd ontdekt. In een vroeg stadium zijn aandoeningen door ons immers veel beter (en goedkoper!) te behandelen wat zowel voor het dier als voor u als eigenaar prettig is. Met het VetPlan zorgt u er samen met ons voor dat uw dier in topconditie blijft!

 

Hoe werkt het VetPlan?

Voor VetPlan betaalt u maandelijks een klein vast bedrag dat automatisch wordt geïncasseerd. Voor dit bedrag ontvangt uw dier gezondheidscontroles, een jaarlijkse vaccinatie op maat, ontworminsproducten en producten tegen vlooien en teken. Tijdens de controlemomenten krijgt u ook advies over hoe u zelf aandoeningen kunt voorkomen. Deze momenten zijn daarnaast geschikt om zelf vragen te stellen of zaken te bespreken waar u zich zorgen over maakt. U krijgt elk kwartaal een herinnering om de producten gratis op te komen halen; hierdoor zorgt het VetPlan ook voor een groot stuk gemak, u hoeft immers zelf niet meer in de gaten te houden wanneer het weer tijd is voor de ontvlooiing of ontworming van uw dier.

We bieden het VetPlan aan voor honden, katten en konijnen. De prijs is afhankelijk van de diersoort en bij honden ook van de grootte van de hond. Voor meer informatie bent u uiteraard van harte welkom bij ons in de praktijk!

Ons VetPlan®