Wie zijn wij

Wij staan met een gemotiveerd team van dierenartsen en assistenten altijd voor u en uw dier klaar om goede diergeneeskundige hulp te kunnen leveren.
We volgen regelmatig bijscholingen en beschikken over moderne apparatuur om u op professionele wijze van dienst te kunnen zijn. We nemen altijd de tijd voor iedere patiënt en vriendelijk omgaan met dieren staat hoog in ons vaandel.

Onze dierenartsen

Marieke Smallegange

Marieke Smallegange

Marieke is de eigenaresse van Dierenkliniek Sas van Gent. Zij werkt sinds 2002 in Dierenkliniek Sas van Gent en heeft in 2009 de zaak overgenomen van Eugene David. Marieke heeft een speciale interesse in de tandheelkunde van de hond en de kat.

Marjolein Delahaye

Marjolein Delahaye

Marjolein werkt sinds 2010 in Dierenkliniek Sas van Gent. Marjolein heeft zich toegelegd op chirurgie van de huisdieren en op de behandeling van paardengebitten.

Annelore Willems

Annelore Willems

Annelore versterkt vanaf november 2016 ons team. Annelore heeft een speciale interesse in het maken van echo’s van de huisdieren.

Karlijne Voois

Karlijne Voois

Karlijne werkt sinds 2019 bij Dierenkliniek Sas van Gent. Zij interesseert zich in de geneeskunde van vogels en bijzondere diersoorten.

Onze paraveterinairen

Nancy Rombaut

Nancy Rombaut

Nancy werkt al jarenlang bij Dierenkliniek Sas van Gent. Zij zet zich ook vrijwillig in voor de opvangstichting Arca Noah in Spanje.

Kim Riddering

Kim Riddering

Kim werkt sinds 2019 bij Dierenkliniek Sas van Gent. Haar teckel Sepp kunt u regelmatig bij ons bewonderen.

Elissia Criel

Elissia Criel

Elissia werkt sinds 2020 bij ons. Zij legt zich ook toe op de fysiotherapie bij kleine huisdieren.

Amber De Smet

Amber De Smet

Amber De Smet werkt sinds eind 2022 bij ons. Zij heeft zelf een paard en 2 honden en is na haar recente afstuderen enthousiast om bij ons team te starten als paraveterinair.