Wie zijn wij

Wij staan met een gemotiveerd team van dierenartsen en assistenten altijd voor u en uw dier klaar om goede diergeneeskundige hulp te kunnen leveren.
We volgen regelmatig bijscholingen en beschikken over moderne apparatuur om u op professionele wijze van dienst te kunnen zijn. We nemen altijd de tijd voor iedere patiënt en vriendelijk omgaan met dieren staat hoog in ons vaandel.

Onze dierenartsen

Marieke Smallegange

Marieke Smallegange

Marieke is de eigenaar van Dierenkliniek Sas van Gent. Ze studeerde af in Utrecht in 2002 als veearts. Zij werkt sinds 2002 in de dierenkliniek in Sas van Gent en heeft in 2009 de zaak overgenomen van Eugene David. Marieke is het boegbeeld van de praktijk en zorgt, door haar empathie, voor een sociaal en toegankelijk karakter ervan. Naast de eerstelijnszorg, heeft Marieke zich door de jaren heen verdiept in de tandheelkunde van hond en kat. Zij staat dus altijd klaar voor de gebitsbehandelingen van jouw dier. Daarnaast heeft zij een grote interesse in paarden. Ze heeft tot 2018 ook de eerstelijnszorg voor paarden gedaan. In haar vrije tijd is Marieke graag met haar eigen paarden bezig, gaat ze wandelen met haar hond Mia en speelt verschillende muziekinstrumenten. Je kan ze soms eens spotten op een optreden.

Annelore Willems

Annelore Willems

Ze is in 2016 afgestudeerd als dierenarts kleine huisdieren aan de UGent. Na enkele stages, begon ze in november 2016 in onze dierenkliniek te werken. Ze heeft een speciale interesse in echografiƫn, interne geneeskunde en cytologie. Hiervoor volgt ze regelmatig bijscholingen. Annelore is stipt en behulpzaam, ze is ook erg begaan met haar collega's. In haar vrije tijd is ze graag bezig in de moestuin waar haar kat Suzie altijd aanwezig is.

Karlijne Voois

Karlijne Voois

In 2019 studeerde ze af als dierenarts aan de UGent optie kleine huisdieren. In Gent heeft ze stage gelopen in een kleine praktijk. Karlijne versterkt ons team sinds oktober 2019. Ze wil haar meer toespitsen op dermatologie en vogels. Ze zorgt steeds voor een goede sfeer en is daarom ons zonnetje in huis. Haar hond Juun zie je als een schaduw altijd aan haar zijde. In haar vrije tijd gaat ze vaak met Juun naar de hondenschool en gaat ze speuren met haar.

Onze paraveterinairen

Elissia Criel

Elissia Criel

Ze behaalde in 2017 haar bachelordiploma agro- en biotechnieken afstudeerrichting dierenzorg. Elissia is daarna beginnen werken in een kleine huisdierenpraktijk in Gentbrugge. Ambitieus als ze is, behaalde ze in 2020 een postgraduaat Sports Coaching and Animal Rehab Assistent. Bij Fysio-Fit in Grimbergen heeft ze veel ervaring opgedaan. Sinds 2020 versterkt zij ons team als paraveterinaire assistent. Ze is hier een manusje-van-alles waar we altijd op kunnen rekenen. Vorig jaar heeft ze eindelijk haar droom waargemaakt en haar eigen praktijk voor hydrotherapie, revalidatie en body & balance voor honden opgericht. De praktijk Paws Up kan je terugvinden in Boekhoute. Naast al deze professionele eigenschappen gaat ze vaak naar de hondenschool met haar honden Poca en Thias en speelt ze heel graag (en veel) gezelschapsspelletjes.

Amber De Smet

Amber De Smet

Ze behaalde in 2022 haar bachelordiploma agro- en biotechnieke afstudeerrichting dierenzorg. Ze liep oa. stage bij Dierenkliniek de Bosdreef. Sinds eind 2022 versterkt ze ons team als paraveterinaire assistent. In haar vrije tijd is ze bedreven in de recreatieve paardensport met haar paard Dieu. Thuis wordt ze steeds opgewacht door haar 2 beaucerons, Naya en Isis.

Leoni Landuyt

Leoni Landuyt

Zij is recent afgestudeerd als dierenartsassistente aan HoGent. Leoni volgde stages met wolven in Portugal en met jachtluipaarden, honden en geiten in Namibiƫ. Ze behaalde tijdens haar studie ook een certificaat voor medische beeldvorming. Zowel wilde dieren als gedomesticeerde dieren vormen een passie voor haar. Thuis zit haar kat Cartouche haar altijd op te wachten.